my yoga studio - by kira løve

logo
by kira løve

Hos my yoga studio kan du møde følgende undervisere:

Kira Løve indehaver af my yoga studio - underviser Intuitiv yoga, Hatha yoga, Blid hatha yoga, Yin yoga, Kundalini yoga & enesessioner. Kan undervise i Åndedrætstræning, Meditation, Restorativ yoga, Gravid yoga, Anusara Inspired yoga, Vinyasa yoga & Hot yoga.

Trine Foss underviser Yin yoga, Blid hatha yoga & hatha yoga

Malene Bødker Lüders underviser Hatha yoga & Yoga med fokus på styrke og stabilitet

Lotte Aagaard underviser Intuitiv yoga, Yin yoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

Ditte Parby underviser Mor & baby yoga, Blid hatha yoga & Hatha yogaKira Løve

Kira "Min yogapraksis er for mig en måde til at forbinde hoved, krop og sjæl og finde indre ro. Gennem yogaen oplever jeg følelsen af at finde 'hjem' - hjem menende det sted, hvor jeg finder ind til essensen af den, jeg er. Det sted hvor jeg mærker, hvad det i virkeligheden er, der er vigtigt. Det sted hvor inspirationen, idéerne, passionen, kærligheden og svarene kommer fra. Yogaen giver mig redskaber til at rumme og takle de oplevelser livet byder på og giver mig modet til at turde gå efter mine drømme."

Indehaver af my yoga og my yoga studio.

Jeg har praktiseret yoga siden år 2000, jeg har modtaget mere end 2000 timers undervisning og har undervist mere end 5000 yogaklasser siden 2006. I 2008 grundlagde jeg virksomheden my yoga.

Den uddannelsesmæssige baggrund er en cand. merc. International Markedsføring. Jeg arbejdede 6 år i konsulentbranchen, de sidste 4 år som konsulent og projektleder, inden springet til at blive selvstændig blev taget. Jeg har gennemført 6 yogalæreruddannelser (hatha, vinyasa, anusara, kundalini, restorativ og gravid yoga). Jeg er E-RYT500 certificeret hos Yoga Alliance. Jeg har gennemført 300 timers anatomi- og fysiologikursus. Jeg har 3 coachuddannelser, en Reiki I og II certificering og har specialiseret mig i yoga terapi.

Foruden at undervise yogahold, tilbyder jeg sessioner en-til-en eller til firmaer i yoga, meditation, mindfulness, åndedrætstræning og coaching. Desuden tilbyder jeg healingssessioner. Jeg uddanner RYT200 yogalærere og afholder yogarejser.

For mig er yoga en måde at leve på. Yoga er en konstant øvelse i at være tilstede i nuet. Belønningen af større nærvær er at opleve alt det som sker og derved få mere ud af livet.

Yogaen giver nogle redskaber til at skabe indre ro uanset de ydre omstændigheder. Yogaen forbedrer evnen til at mærke, hvad der er det rigtige at gøre på et givent tidspunkt - herunder, hvad der skal fokuseres på og hvilke beslutninger, der skal træffes.

Yogaen giver fysisk styrke, smidighed og en øget balanceevne. Jeg foretrækker en legende tilgang til yogaen, hvor jeg gennem legen ønsker at udfordre mentalt og fysisk for at afprøve og flytte grænsen for, hvad der er muligt.

Yogaen bliver ved med at vække min begejstring og giver glæde og nye oplevelser. Jeg kan derfor ikke forestille mig noget mere meningsfyldt end at give dette videre gennem yoga- og meditationsundervisning.

Jeg har beskræftet mig med yoga siden 2000 og har siden 2008 undervist mere end 5000 yogaklasser og har mere end 2000 uddannelsestimer og har uddannet flere af yogaunderviserne i området samt rundt om i landet, så benyt dig endelig af denne erfaring, jeg vil rigtig gerne dele min viden om yogaen med dig.

Kira Løve
ERYT500 yogalærer & healer