my yoga studio - by kira løve

logo
by kira løve

Hos my yoga studio kan du møde følgende undervisere:

Kira Løve indehaver af my yoga studio - underviser Intuitiv yoga, Hatha yoga, Blid hatha yoga, Yin yoga, Kundalini yoga & enesessioner. Kan undervise i Åndedrætstræning, Meditation, Restorativ yoga, Gravid yoga, Anusara Inspired yoga, Vinyasa yoga & Hot yoga.

Trine Foss underviser Yin yoga, Blid hatha yoga & hatha yoga

Malene Bødker Lüders underviser Hatha yoga & Yoga med fokus på styrke og stabilitet

Lotte Aagaard underviser Intuitiv yoga, Yin yoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

Ditte Parby underviser Mor & baby yoga, Blid hatha yoga & Hatha yogaLotte Aagaard

Lotte

"Inden yoga kom ind i mit liv havde jeg svært ved at slappe af, svært ved at sige nej, svært ved at træffe valg. I flere år dyrkede jeg kampsport og fandt her glæden ved at kombinere det fysiske med det mentale, men ro gav det ikke. Da jeg første gang prøvede yoga, var det den fysiske velvære, som tiltrak mig. Men det varede ikke længe, før jeg opdagede mangfoldigheden og bredden. Yoga er så meget mere end de fysiske stillinger og vejrtrækningsøvelser, som de fleste forbinder med det. Yoga er også filosofi, leveregler, mentaltræning og udvikling. For mig har denne unikke kombination af krop og sind givet en ro og en glæde, som jeg har søgt i mange år. Yoga er blevet min passion, som jeg glæder mig til at udforske og dele resten af mit liv.

"På mine klasser kan alle være med. Mit mål er, at give glæden ved yoga videre, så både nybegynderen og den øvede går fra klassen med ro i sjælen og glæde i sindet. Jeg underviser en blanding af gamle velkendte yoga-stillinger kombineret med nye og anderledes. Det velkendte giver mulighed for en meditativ praksis, mens det nye udfordrer og overrasker."

"Jeg har dyrket yoga siden 2001 og i juni 2015 afsluttede jeg min første yogalæreruddannelse - den Intuitive yogalæreruddannelse - gennemført her i my yoga studio. Derudover har jeg en træneruddannelse fra min tid som taekwondo-udøver, hvor jeg som indehaver af det røde bælte fik mulighed for at fungere som hjælpetræner."