my yoga studio - by kira løve

logo
by kira løve

Hos my yoga studio kan du møde følgende undervisere:

Kira Løve indehaver af my yoga studio - underviser Intuitiv yoga, Hatha yoga, Blid hatha yoga, Yin yoga, Kundalini yoga & enesessioner. Kan undervise i Åndedrætstræning, Meditation, Restorativ yoga, Gravid yoga, Anusara Inspired yoga, Vinyasa yoga & Hot yoga.

Trine Foss underviser Yin yoga, Blid hatha yoga & hatha yoga

Malene Bødker Lüders underviser Hatha yoga & Yoga med fokus på styrke og stabilitet

Lotte Aagaard underviser Intuitiv yoga, Yin yoga, Blid hatha yoga & Hatha yoga

Ditte Parby underviser Mor & baby yoga, Blid hatha yoga & Hatha yogaTrine Foss

Trine

"Da jeg for mange år siden startede med at praktisere yoga, trængte jeg til et frirum i min hverdag, og fandt hurtigt ud af, at den ugentlige yogatime også lærte mig at trække vejret og ”få fødderne ned på jorden”. Siden da har yoga være en fast del af mit liv. Yoga er for mig et fundament i en udfordrende verden, en balance mellem aktivitet og stilhed samt at bevare blødheden når intensiteten stiger.

I min undervisning lægger jeg vægt på rummelighed, tolerance og ro. At skabe et rum, hvor alle føler sig velkomne, hvorend man kommer fra, og hvad man kommer med, og hvor fokus er, at alle får mulighed for at føle glæde og udvikling gennem yogaen.

Jeg har praktiseret yoga i 16 år. Udover 1. del af min yogalæreruddannelse, har jeg deltaget i adskillige kurser og workshops i meditation, hatha yoga, restorativ yoga, anusara inspireret yoga og kundalini yoga.