Firmayoga

YOGA HOS DIG PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Firmayoga ekskl. udstyr

kr.  900,- pr. lektion (ex. moms)
  • 60 min.
  • Ekskl. udstyr
  • Minimum 12 lektioner

Firmayoga inkl. yogaudstyr

kr.  1.250,- pr. lektion (ex. moms)
  • 60 min.
  • Inkl. lån af yogaudstyr
  • Minimum 12 lektioner

Yogaevent

kr.  2.100,- pr. lektion (ex. moms)
  • 45 - 60 min. 
  • Fx ifm. et kursus eller seminar 
  • På dansk eller engelsk
Mobirise

Yoga i dit firma

Få yogaen ud til jer

Mange virksomheder får en yogalærer ud fx én gang om ugen. Ofte til en times yogaundervisning der tilpasses dem som deltager. Jeg har igennem de sidste 12 år undervist yoga i mange firmaer, både i store virksomheder såsom Novo Nordisk, mellemstore virksomheder såsom Købstædernes Forsikring og Alm. Brand, men også i mindre firmaer med knap så kendte navne. Firmayoga er dog ikke kun for private virksomheder, jeg har fx også i flere år én gang om ugen undervist de ansatte på en handelsskole i København.

Mobirise

Firmaevents

Få yogaen ud til jer

Jeg kommer også ud til firmaevents, fx hvis I er afsted på seminar/konference eller lignende. Ofte kommer jeg ud for at undervise en yogasession, men der er også kunder der foretrækker et foredrag. Mit mest efterspurgte foredrag er om åndedrættets effekt på vores energiniveau: "Træk vejret bevidst - og forøg din energi, din ro og dit fokus."
Ved Firmayogaevents foregår det ofte sådan, at jeg "vækker" deltagerne med 45 minutters yogaundervisning inden dagens mere stillesiddende program starter. Her tilpasses yogaen, så man hverken behøver at være omklædt i yogatøj eller nødvendigvis have yogamåtter til rådighed - der kan endda tages hensyn til, at der kan være deltagere, der ikke har sovet så meget, hvis der har været firmafest aftenen forinden.
Undervisningen - både yogatimer og foredrag - vil altid kunne foregå på enten dansk eller engelsk alt efter, hvad I ønsker 

Mobirise

Firmayoga er ligetil

Få yogaen ud til jer

Det eneste, der er brug for, er et lokale, hvor der er plads til nogle yogamåtter. Er I en mindre gruppe, giver det sig selv, at vi kan være i et mindre lokale og ønsker I, at flere har mulighed for at deltage, så handler det om at finde et lidt større lokale.
Ofte er forholdene ganske enkle. Fx et mødelokale hvor møblerne stilles ind til væggen inden undervisningen og tilbage derefter. På handelsskolen er vi fx i et klasselokale. Hos et andet firma er vi i kantinen. Stort set ethvert rum kan blive til en yogasal.
Alle vil kunne deltage. Jeg tilpasser undervisningen til det, I gerne vil have ud af den. Mange foretrækker en del øvelser til at styrke mave og ryg og øvelser for skuldre og nakke til at forebygge og afhjælpe spændinger i den del af kroppen. Det kalder jeg Kontoryoga.
Firmayogahold har ofte en varighed af 60 minutter og ligger typisk enten før eller efter arbejdstid - men alt er muligt. Det er jer, der bestemmer.
Enten har I yogamåtter og tæpper - eller også kan jeg medbringe. Vi aftaler blot på forhånd, hvad der passer jer bedst. 

FØLG KIRA LØVE OG FÅ NYHEDER OM YOGA

Et liv med yoga

Kira Løve, My Yoga Studio, Hyldegårdsvej 29, 2920 Charlottenlund, kira@myyoga.dk
© Copyright 2021 My Yoga ApS, CVR 36942878