Om Kira Løve

ET LIV MED YOGA

Her kan du læse om min yogabaggrund

Mere end 20 års yogapraksis

Mere end 15 år undervisningserfaring

Mere end 1.500 timers yogauddannelse 

Mere end 10.000 timers underviste yogaklasser

Det hele begyndte i England i 2000

Jeg var til min første yogaklasse i år 2000. Det var som 23 årig i England, hvor jeg boede et år for at læse Business Studies, som det sidste år på min bachelor. Det blev startskuddet til et retningsskifte både personligt og arbejdsmæssigt. Jeg gik til Body Toning og lignende fitnessklasser, som var fremme omkring år 2000. Men på campus-området var der også yoga. En dag tog jeg en yogatime. Jeg oplevede noget på den yogaklasse, noget der ramte dybere end andet, jeg havde prøvet. Så jeg var tilbage igen ugen efter. Og ugen efter... Yogaen gav mig følelsen af at finde hjem - i mig.

Mobirise

Min yogabaggrund

Yogalæreruddannelser

                             

RYT300 Advanced yoga teacher training, Vinyasa yoga (2013) ved Vidia Heisel og Jennifer Zarro
RYT165 Yin yogalærer (2016-2017) ved Jo Phee
RYT200 Hatha yogalærer (2008) ved Simon Krohn og Soham Johansen
RYT200 Kundalini yogalærer (2014) ved Sada Sat Kaur, Gurudass Kaur Khalsa m.fl.
RYT200 Anusara yogalærer (2011) ved Jordan Bloom
RYT85 Gravid yogalærer (2012) ved Nadia Narraine m.fl.
Restorativ yogalærer - Relax & Renew teacher (2012) ved Judith Hanson

Yogakurser

                             

'Moving from the organs' (2011) ved Judith Hanson Lasater
'Womb yoga' (2013) ved Uma Dinsmore-Tuli
'7 wonders of the Soul' (yoga til at balancere kroppens chakra) (2012) ved Anodea Judith
'Happiness programme' (2015) ved Swami Joitimayi
2 x 5 dages 'The art of Silence' kursus (2015 og 2016) med Sri Sri Ravi Shankars tilstedeværelse
1 x 3 dages 'The art of Silence' kursus (2018) ved Giorgio Minneci

Anatomi og fysiologi kurser

                             

1. semester på fysioterapeutuddannelsen (2019)
300 timers anatomi, fysiologi og sundhedslære (2009-2010) ved Ole Købke
25 timer 'Experimental anatomy' (2016) med Judith Hanson Lasater
35 timers 'Yoga anvendt terapeutisk' (med udgangspunkt i kroppens biomekanik) (2012) med Jordan Bloom
ManuVision massagekursus (2010)

Coachuddannelser

                             

Certificeret Minejuice coach (2010)
Certificeret master coach fra Manning Inspire (2011)
NLP kursus (2014)

Healingskurser

                             

Reiki I (2008) ved Hanne Fritzbøger
Reiki II (2009) ved Hanne Fritzbøger
Reiki III (2014) ved Lila Lütz
Pranic healing I (2016) og II (2016) ved Deborah Quibell
Theta healing I (2017) ved Helle Brinch
Engle healing I (2015) og II (2015) ved Marzcia Techau
Karmisk healing (2016) ved Marzcua Techau

                             

Uddannelser og kurser er sorteret efter, hvad jeg gør mest brug af i mit daglige arbejde og ikke efter hvilket årstal, de er gennemført.

Mobirise

Cand.merc. og mere yoga

Hjemvendt til Danmark med min BA Hons i Business Studies fortsatte jeg med at læse cand.merc. i International Markedsføring. Jeg fandt et sted, hvor jeg kunne gå til yoga 2 gange om ugen. Udbuddet af yogasteder var i 2001 meget begrænset, men jeg endte et sted, hvor jeg blev undervist i grundlæggende hatha yoga hver tirsdag og torsdag - og det var et godt sted at starte. På det tidspunkt var yoga noget jeg gik til - og det var noget som stod på de timer, hvor jeg var på yogaklasserne. Det har ændret med tiden.

6 år i konsulentbranchen

Som færdiguddannet cand.merc. fik jeg job i konsulentbranchen. I 6 år arbejdede jeg med markedsanalyse. De sidste 4 år som projektleder og konsulent. Det var en god og lærerig tid. Yogaen var ved at blive mere udbredt i Danmark og jeg gik nu til yoga 3 gange om ugen. En dag dukkede underviseren ikke op. De andre deltagere på holdet kiggede på mig og spurgte: "Kira kan du ikke undervise os? Da den faste underviser var tilbage, fortalte de andre elever hende, at jeg havde undervist timen nogle dage forinden. Yogalæreren kiggede på mig og spurgte: "Jamen Kira, vil du være yogalærer?" Øjeblikket står stadig klart for mig. For jeg blev meget overrasket over at høre min egen stemme svarer: "Ja".

Mobirise
Mobirise

I 2006 begyndte jeg at undervise

Efter min debut som yogaafløser, blev jeg opfordret til at blive fast vikar og fra 2006 begyndte jeg at undervise regelmæssigt. I 2007 gennemførte jeg min første RYT200 yogalæreruddannelse. Derefter gennemførte jeg de følgende år én yoga- eller coachinguddannelse hver år. Dette blev gjort sideløbende med mit fuldtidsarbejde. I samme periode fik jeg tilbudt mere yogaundervisning. Jeg nød undervisningstimerne. Jeg nød at dele yogaen med dem, jeg underviste. Giver yogaen os redskaber til at skabe bedre balance i krop og sind, og det er lidt komisk, at jeg fuldstændig selv tilsidesatte min egen balance i denne periode. Jeg underviste i weekenderne, og efter arbejde, og før arbejde - og bom! Set i bagspejlet ret forventeligt - en dag sagde kroppen fra. Jeg havde glemt at passe på mig selv. Jeg havde ignoreret, at der er en grænse for, hvor meget man kan arbejde - også selvom man holder af det, man laver. Jeg havde mærket mange signaler fra kroppen forinden, men jeg havde overhørt dem alle. En dag mens jeg var på kontoret, begyndte jeg at hyperventilere. Mine ben blev som gele under mig. Jeg husker det ikke så tydeligt, men jeg tror, at jeg fik sagt: "Hjælp. Jeg kan ikke trække vejret!"

Min 34 års fødselsdagsgave

Da min vejrtrækning var blevet stabiliseret, blev jeg sendt hjem med beskeden om at holde mig i ro. Det var ikke svært. I 14 dage lavede jeg stort set ikke andet end at sove og spise. Men min samvittighed tillod mig ikke at blive hjemme, så efter 14 dage var jeg tilbage på kontoret igen. Min chef spurgte, hvad vi skulle gøre for at jeg ikke endte samme sted igen. I de 14 dage hjemme havde der stort set kun været én tanke i mit hoved. Jeg ønskede at gå ned i tid. Det ønske fik jeg opfyldt. Jeg gik ned i løn til gengæld for at have fri hver torsdag. Sådan arbejdede jeg det næste 1 1/2 år. Men hurtigt begyndte jeg at fylde torsdagene op med yogaundervisning. Da min 34 års fødselsdag nærmede sig, ønskede jeg mig kun én ting: Tid. Når jeg ikke arbejdede som konsulent, så underviste jeg. Det var uholdbart. Jeg måtte vælge noget fra. Jeg var glad for konsulentbranchen, men på min fødselsdag sagde jeg mit job op. Min chef havde set det komme. Der var noget i mig som blev nødt til at vælge yogaen - og den del af mig fik sin vilje.

Mobirise
Mobirise

I 2012 åbnede my yoga studio

Det var i begyndelsen af 2011. Mange brancher var stadig påvirket af finanskrisen. Alle omkring mig reagerede som om, at jeg var tosset. Jeg havde lige sagt et godt job op - for at blive fuldtidsyogalærer! Inden jeg havde sagt min stilling op, havde jeg fået lovning på flere timer de steder, hvor jeg underviste. Så fra dag 1. som selvstændig, levede jeg af at undervise. Det var ikke nogen høj månedsløn, men den var høj nok til at jeg kunne leve for den. Efter 1 1/2 år som fuldtidsfreelance-yogalærer åbnede jeg d. 1. maj 2012 my yoga studio i Charlottenlund. Yogastudiet gav mulighed for både hold- og privatundervisning, og i 2014 begyndte jeg at uddanne RYT200 yogalærere. 7 år senere var de første 10 hold uddannet. Og mere end 100 yogalærere er RYT200 fra min yogaskole. Jeg underviser fortsat i my yoga studio, men med årene er en del undervisning flyttet ud i virksomhederne, hvor der undervises i firmayoga. Derudover har jeg siden 2012 haft et godt samarbejde med Spies Rejser om yogarejser til skønne destinationer, primært i Sydeuropa. I dag har jeg rundet mere end 10.000 underviste yogaklasser. Alt dette havde jeg ikke set for mig, da jeg trådte ind ad døren i år 2000 til min første yogaklasse i England.

Yoga på hold eller privat

Book yoga

Ønsker du hold- eller privatundervisning, skriv en e-mail til Kira Løve med dine ønsker.

FØLG KIRA LØVE OG FÅ NYHEDER OM YOGA

Et liv med yoga

Kira Løve - My Yoga, my yoga studio, Hyldegårdsvej 29, 2920 Charlottenlund, kira@myyoga.dk
© Copyright 2022 My Yoga ApS, CVR 36942878