Yogarejser

REJSER FOR KROP, SIND OG SJÆL

 Kommende yogarejser foråret 2024

4-11.

maj

2024

Yogarejse til Mallorca med Kira Løve 

REJSEN ER FULDT BOOKET

Læs mere her

16-23.

maj

2024

Yogarejse til Kreta med Kira Løve

REJSEN ER FULDT BOOKET


Læs mere her

 Kommende yogarejser sensommeren 2024

14-21.

sep.

2024

NYHED: Vandrerejse til Kreta med Kira Løve

Læs mere her

21-28.

sep.

2024

NYHED: Yogarejse til Kreta med Kira Løve - ny destination - lille hotel direkte på stranden

Læs mere her

 Kommende yogarejse efteråret og vinteren 2024

28. okt. - 4. nov.

2024

Yoga- og vandrerejse til Madeira med Kira Løve

Læs mere her

2-9.

december

2024

Yoga- og vandrerejse til Madeira med Kira Løve

Læs mere her

 Kommende yogarejser vinteren 2024-2025

13-20.

januar

2024

Yogarejse til Kap Verde med Kira Løve - få automatisk besked når der åbnes for tilmelding til rejsen - Yoga, sol og varme i januar -

Læs mere her

20-27.

januar

2025

Yogarejse til Kap Verde med Kira Løve - få automatisk besked når der åbnes for tilmelding til rejsen
- Yoga, sol og varme i januar -

Om yogarejserne

Tryghed på rejsen

Siden 2012 har yogarejserne været arrangeret i godt samarbejde med Spies Rejser.
Jeg afholder omkring 6-8 yogarejser årligt sammen med Spies Rejser - altid til skønne destinationer. Jeg vender ofte tilbage til de samme steder igen og igen, da jeg ved at vende tilbage opbygger et kendskab til det område, vi besøger. Jeg deler gerne min viden om stedet med dig - og arrangerer udflugter for yogagruppen, som du kan deltage i - hvis du har lyst.

Vi har forsøgt at gøre det nemt for dig. Med i prisen er altid:

Flyrejse t/r
Mad ombord på flyet t/r
Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
7 x overnatning på et lækkert hotel
7 x morgenmad
Yogaundervisning
Vi bor altid på skønne hoteller med god beliggenhed og god service, oftest beliggende lige ved havet, ofte med Spa, og altid med lækker morgenbuffet inkluderet i prisen. Og alle steder med mulighed for yoga både indendørs- og udendørs. De fleste destinationer er nogle, jeg vender tilbage til, således at jeg kender stedet på forhånd – og kan give tip til, hvad der er værd at opleve på ferien.

Vi forsøger at tage afsted, når der er godt vejr på destinationen – og når det er uden for højsæson, for at du kan få en uge med ro, afslapning og opladning i skønne omgivelser. Hver yogarejse har noget, som gør lige netop den rejse til noget særligt.

Programmet for yogarejserne

Der er et skræddersyet program til hver destination. Programmet giver mulighed for både at fordybe sig i yogaen og at opleve kulturen og naturen det pågældende sted. Der vil som udgangspunkt være yogaundervisning morgen og eftermiddag. På yogarejserne er der arrangeret fællesudflugter for yogagruppen. På Madeira har du fx mulighed for at komme på vandreture langs levadaerne (vandingskanalerne). På Lefkas tager vi på en fin gåtur til Nidri. I Kroatien kan du komme på bådudflugt til Brac med yogagruppen. På Kap Verde yogarejsen er der en ø-rundtur med yogagruppen, så du ud over solbadningen får mulighed for at se øen, vi besøger. Osv.

Tanken bag programmerne er altid at give dig et varieret program, tilpasset den enkelte destination, hvor der er tid og plads til ro og afslapning – fx ved stranden eller poolen, men også at gøre det let for dig at komme ud og opleve det særlige ved lige netop det sted, du har valgt.

Om aftenen er der lagt op til at dem som har lyst spiser sammen på hotellets restaurant.

Inden afrejse vil du modtage et dagsprogram for ugen pr. mail.

Din yogaferie

Alt hvad der tilbydes på turen er noget, du kan deltage i – hvis du har lyst. Der er ingen mødepligt. Det er din rejse. Din ferie. Det vigtigste er, at du får det ud af turen, som du har brug for.

Du er velkommen uanset om du rejser selv eller om du rejser med andre

En yogarejse er en rejseform som egner sig godt uanset om du rejser alene eller sammen med en ven/veninde, parter eller et familiemedlem. Når du/I ønsker selskab, kan du/I være en del af en gruppe. Når du har brug for at være alene, kan du trække dig. De andre gør det samme. Jeg danner som udgangspunkt basen for en gruppe om aftenen, så rejser du alene vil du altid have nogle at spise med ved måltiderne. Man kan altid tilslutte sig gruppen – og gå fra den, når man har lyst.

Yogaundervisningen på rejserne

Yogaundervisningen tilpasses din krop og dine behov og jeg forsøger at tilgodese så mange ønsker som muligt i løbet af ugen, og at lægge programmet således, at både begyndere, let øvede og øvede kan føle sig velkomne – og udfordret det helt rigtige sted. Ofte sker dette ved at tilbyde alternative stillinger der, hvor der måtte være brug for det – eller hvor det kan gøre, at du måske får en ny oplevelse med en yogaøvelse eller stilling.

Din yogalærer på rejserne

Din yogalærer på rejserne er Kira Løve. Jeg har beskæftiget mig med yoga i 24 år og er uddannet af nogle af verdens mest anerkendte yogalærere. I dag uddanner jeg selv 200-timers yogalærere (mere end 100 danske yogalærere har taget Den Intuitive yogalæreruddannelse i my yoga studio, Charlottenlund). Da jeg har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist over 10.000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE DELTAGERE

Følg Kira Løve

Kira Løve - My Yoga

Yogaundervisning på Yogarejser & Yogaworkshops + Online yoga