Pris fra 7.725,- pr. person inkl. morgenmad*

Nyd sommeren på dejlige Kreta og få en uges skøn yoga med fuld havudsigt fra en dejlig yogaterrasse.
Der er maks. 22 pladser på denne rejse, og vi anbefaler derfor hurtig tilmelding.
Afrejse fra København og Billund.

Havudsigt fra din balkon

Og havudsigt fra den skønne yogaterasse. Hatha yoga og Blid hatha yoga om morgenen og Yin yoga om eftermiddagen.

Erfaren yogainstruktør

Kira har 15 års erfaring som yogalærer. Kira har afholdt yogarejser i godt samarbejde med Spies de sidste 8 år.

Dejligt hotel lige ud til havet 

Vi bor i den hyggelige fiskerby, Makrigialos. Der er god mulighed for afslapning, opladning og hyggeligt samvær med yogagruppen. 

Lefkas

Der er skønt på Ocean Beach Club

Stranden ud for hotellet

Program

Yoga med Kira Løve

Vi starter morgenen med 75 minutters yoga, hvorefter vi nyder en lækker morgenmadsbuffet. Om eftermiddagen er der igen yoga - denne gang 90 minutter med skønne yin yogastræk. Hver klasse består af yogaoplevelser, åndedrætstræning og afspænding. Undervisningen foregår udendørs på en stor tagterrasse med smuk udsigt over Middelhavet.

Mellem yogaklasserne kan du finde en plads i solen eller skyggen ved et af hotellets poolområder eller gå ned på stranden og nyde en svømmetur i det klare vand. Du kan også slentre en tur i strandkanten, tage på vandretur i bjergene eller medbringe en bog og slappe af i den lille fredelige fiskerby Makrigialos.

Hotellet har en god restaurant med smuk udsigt. Det er muligt at tilkøbe måltidspakker og deltage i hyggelig fællesspisning med yogagruppen, hvis du har lyst til det. Alt i programmet er frivilligt, og du deltager i præcis det, du har lyst til. Det er din ferie og dig, der bestemmer tempoet.

På rejsen vil Kira undervise en blanding af forskellige typer yoga med udgangspunkt i Hatha og Yin yoga. Du vil primært opleve Hatha yoga og Blid hatha yoga om morgenen og lange lækre Yin yogastræk om eftermiddagen. Der vil være masser af guidninger til en sund vejrtrækning og hver time afsluttes med en afspænding.

På hotellet er der forskellige træningsmuligheder. Her findes et motionsrum med havudsigt, og du kan bl.a. spille tennis eller låne et stand up paddle board eller booke en massage i hotellets spa.

I løbet af ugen står Kira for en gåtur og en vandretur, imellem yogaundervisningen, som man kan deltage i, hvis man har lyst. Der er desuden mulighed for en bådudflugt. Såfremt du vælger at tage med på bådturen, vil denne være egenbetaling. Prisen er ca. 200 kr. / 27 euro.

Yogarejsen er en mulighed for en aktiv og samtidig afslappende og opladende ferie. Der er tid til både samvær og stilhed, og du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Deltag i det, du har lyst til – det er din ferie.
Der er mulighed for at spise med yogagruppen hver aften, hvis du spiser på hotellet. Kira spiser med gruppen hver morgen og aften.

Dagsprogram

Torsdag

Ankomstdag
Rejser du fra Billund, har du en 1/2 dag på hotellet, inden Kira om aftenen ankommer med deltagerne der rejser fra Kastrup.
For dig der rejser fra Billund: Tid til afslapning/på egen hånd.

Fredag

Kl. 07.45-09.00: Blid hatha yoga. Mød op på yogaterrassen iført yogatøj. Medbring et tæppe. Du kan låne yogamåtter på stedet - eller medbring din egen - som du ønsker det. Personalet i receptionen kan fortælle, hvor du finder vores yogaterrasse. Hotellers yogamåtter finder du ved yogaterrassen.
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 16.00-16.30: Velkomstmøde for yogagruppen. Mød op på vores yogaterrasse iført yogatøj. Medbring et tæppe samt din yogamåtte, såfremt du ønsker at bruge din egen yogamåtte. 
Kl. 16.45-18.15: Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Lørdag

Kl. 07.45-09.00: Blid hatha yoga.
Kl. 10.30-12.00: Fællesgåtur for dem som har lyst. Vi mødes på yogaterrassen. En god måde at se lidt af lokalområdet sammen og en mulighed for at vi kan lære hinanden lidt bedre at kende. Du tages med til Green Beach. En strand med grønne sten. Turlængde ca. 4,5 km. Der er mulighed for at nyde noget læskende på en taverna på udflugten. 
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 16.45-18.15: Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Søndag

Kl. 07.45-09.00: Hatha yoga.
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 16.45-18.15: Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Mandag

Kl. 07.45-09.00: Hatha yoga.
Kl. 10.00: Vandretur for dem som har lyst. Vi går fra hotellet ad olivenlunde op til den hyggelige by Pefki. Turen op til byen er på 5 km. og er en vandretur, hvor det går opad gennem en meget smuk afmærket rute. Denne del af turen tager ca. 2 timer med små pauser undervejs. I Pefki kan der nydes forfriskninger i skyggen på en taverna. Derefter kan du vælge om du vil gå de 7 km. tilbage til hotellet ad en smuk asfalteret vej - eller om du hellere vil tage en taxa tilbage for i alt 15 euro (beløbet kan deles mellem jer, hvis I er nogle der tager taxaen sammen). Godt fodtøj er en forudsætning.
Kl. 16.45-18.15: Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Tirsdag

Kl. 07.45-08.45: Blid vitalisterende yoga.
Kl. 10.00: Mulighed for bådudflugt. Båden sejler ud fra Makrigialos til øen Koufonisi. Undervejs på turen er der mulighed for at bade fra båden. Bådudfluten er egen betaling og koster ca. 200 kr. Frokost er ikke inkluderet, men kan købes ombord på båden. Alternativt: Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 17.45-18.45 Åndedrætstræning & Yin yoga.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.

Onsdag

Kl. 07.45-09.00: Hatha yoga.
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 16.45-18.15: Yin yogaklasse.
Kl. 19.15: Fællesspisning for dem, der har lyst.
Kl. 20.30: Mød op i baren på hotellet til en drink, hvis du har lyst. Egen-betaling.

Torsdag

Kl. 07.30: Vi tager god afsked med deltagerne der rejser fra Billund på yogaterrassen.
Kl. 07.45-09.00: Ønske-yogaklasse. 
Tid til afslapning/på egen hånd.
Kl. 15.00: Mulighed for fælles frokost med yogagruppen på tavernaen Obilix overfor hotellet. Egen-betaling.
Check ud og hjemrejse.

2 dage før afrejse modtager du en sms fra Spies omkring tidspunkt for afhentning med bussen.

*Kira spiser med yogagruppen på hotellet hver morgen og aften.
Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Kira Løve

Din yogalærer

Kira Løve

Kira (46 år) har praktiseret yoga i 23 år og har undervist de sidste 15 år. Hendes faglige baggrund er mere end 2.000 timers yogauddannelse og mere end 10.000 timers undervisningserfaring og hun har den højeste certificering indenfor Yoga Alliance – det amerikanske yogaforbund. Kira er indehaver af yogastudiet my yoga studio i Charlottenlund. Når Kira ikke afholder yogarejser, så underviser hun firmayoga, uddanner yogalærere og underviser yogahold og events både i sit yoga studie og rundt i Danmark. Kira deler gerne ud af sin viden og har bl.a. uddannet mere end 100 yogalærere. Kira besidder en viden om yogaen, så du som deltager kan føle dig tryg under undervisningen. Kira er kendt for sin erfaring, grundige guidninger og en blid stemme. Kira har arrangeret yogarejser i godt samarbejde med Spies Rejser siden 2012.

Lefkas

Her skal du bo

Ocean Beach Club

Ocean Beach Club er bygget med fokus på luksus og afslapning. Hotellet vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande. Hotellet har en god restaurant med sund mad, en spaafdeling og et motionsrum samt SATS-holdtræning, hvis du trænger til mere motion.

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

*Prisen er 7.725,- pr. person

Fly med Sunclass Airlines t/r
Mad ombord på flyet
30 kg bagage inkl. 6 kg håndbagage
Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
Delt 2-værelses Club House Suite med balkon med havudsigt
Yogaprogram med Kira
Klimakompensation
Prisen er pr. person ved to personer i delt 2-værelses Club House Suite med balkon med havudsigt.

Valgfrie tilkøb

Pristillæg for at bo alene fra: 1.800,-.
Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.
Priser på måltidspakker og andre værelsestyper kan ses ved tilmelding.

Vær også opmærksom på

Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter (plus pause undervejs). Køreturen går ad naturskønne og nogle steder snoede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.
Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.
Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.
Medbring egen yogamåtte.
Vi tager forbehold for ændringer i programmet, og tillader vejret ikke, at der trænes udendørs, kan træningen blive flyttet til andre tidspunkter på dagen, hvor det vil være muligt at benytte de indendørs faciliteter.
Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Ocean Beach Club (kategori 4) er 3 euro pr. lejlighed pr. nat.

Om flyrejsen

Vi flyver direkte til Kreta fra København og Billund.

Fra København:
Afrejse fra København 4/5 kl. 16.50, ankomst på Kreta kl. 21.10
Hjemrejse fra Kreta 11/6 kl. 22.30, ankomst i København kl. 01.00 (12/5)

Fra Billund:
Afrejse fra Billund 4/5 kl. 07.00, ankomst på Kreta kl. 11.30
Hjemrejse fra Kreta 11/6 kl. 12.50, ankomst i Billund kl. 15.30

Spørgsmål og yderligere information

Ved spørgsmål til yogaprogrammet kontakt: Kira Løve
kira@myyoga.dk eller tlf.: 26 58 68 78

Ved spørgsmål om selve rejsen kontakt: Spies Sport
sport@spies.dk eller tlf.: 70 70 10 51 (hverdage 10-12)

Lefkas

Der er god mulighed for afslapning

Lefkas

Hotellet ligger ud til en skøn strand

Kreta d. 4-11. maj 2023

Rejsen er fuldt booket

Tilmeldingen sker gennem Spies Rejser

Følg Kira Løve

Kira Løve - My Yoga

Yogaundervisning, Yogarejser, Yogaworkshops, Firmayoga & Online yoga